MENU
Advertentie
Advertentie
nascholingen
2 bijeenkomsten
0 elearnings
0 in-company
toon op kaart
adres
Vereniging Arts en Leefstijl
Jaarbeursplein (Beatrixgeb.) 6
3521 AL Utrecht
contact
info@artsenleefstijl.nl
☎ +3165 3588 331
Vereniging Arts en Leefstijl

De Vereniging Arts en Leefstijl vestigt de aandacht op voedings- en leefstijlinterventies (zowel preventief als curatief), om zo de gezondheid en het welzijn van patiënten te verbeteren, en om de medicalisering en kosten in de zorg drastisch te verminderen.

De Vereniging voor Arts en Leefstijl is opgericht voor en door artsen, zowel huisartsen als specialisten. De vereniging richt zich op het vergroten van bewustzijn over de effecten van voeding en leefstijl, de kennis en vaardigheden aangaande voeding en leefstijl te verbeteren en wetenschappelijke inzichten daaromtrent te delen. Ze wil artsen ondersteunen om de brug te slaan tussen kennis en de daadwerkelijke toepassing ervan in de praktijk.

De vereniging is in juni 2016 gestart als de Vereniging Arts en Voeding. Een Vereniging voor en door artsen met als missie: Focus op een gezonde leefstijl als medicijn.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!