ANVH - Alle Nascholingen Voor Huisartsen

Laatste update: 22 september 2018 (23:22 uur)
Sinds 15 september 2018 zijn er 125 nieuwe nascholingen aan de database toegevoegd en 46 nascholingen geüpdatet.
Op dit moment zijn er 2.667 actuele nascholingen waarvan er (al) 2.519 geaccrediteerd zijn.

Lees meer...

Bij ANVH vindt u onafhankelijke informatie over 'Alle Nascholingen Voor Huisartsen'. Mede dankzij de medewerking van (huis)artsen en (huis)artsorganisaties kan anvh.nl actueel worden gehouden.

De overzichten op ANVH zijn onderverdeeld in drie categorieŽn:

Alle informatie over de nascholingen en de relevante links naar de aanbieders kunt u eenvoudig op de site terugvinden.

Het grootste deel van de cursussen op deze site is geaccrediteerd. Een aantal nascholingen heeft (nog) geen accreditatie; deze cursussen zijn opgenomen omdat ze wel interessant zijn voor huisartsen.

Met de zoekfunctie kan onder meer makkelijk gezocht worden op onderwerp, datum, afstand en kosten. Maar ook kunnen specifieke weekdagen worden opgegeven of kan het type aanbieder worden ingevoerd. Als een (huis)arts bijvoorbeeld liever geen nascholingen volgt bij de farmaceutische industrie of alleen op dinsdagen en donderdagen beschikbaar is, voorziet de ANVH-zoekmachine hierin.

Deze website is een initiatief van Stratagem Independent Concepts en is tot stand gekomen in overleg met huisartsen en in samenwerking met (huisarts)organisaties. Gebruik van anvh.nl is zowel voor artsen als voor aanbieders van nascholingen gratis.

Verberg
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!