MENU
Advertentie
Advertentie

Adverteren

Vanaf januari 2020 biedt anvh beperkt gelegenheid tot het plaatsen van advertenties op anvh.nl of de zustersites van anvh. Indien u interesse hebt in het plaatsen van een advertentie kunt u een bericht sturen naar advert@anvh.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

ANVH stelt tenminste de helft van de advertentieruimte gratis beschikbaar aan non-profit organisaties. Op deze pagina vindt u hierover meer informatie. Vertegenwoordigt u een non-profit organisatie en hebt u interesse in gratis adverteren? Stuur dan een berichtje aan sponsoring@anvh.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

ANVH is een commerciële organisatie en ANVH onderscheidt zich van andere aanbieders van overzichten omdat alleen bij ANVH iedere nieuwe nascholing met zorg wordt opgenomen, gecontroleerd en gecompleteerd, en wordt bijgewerkt zodra er iets verandert. Zonder subsidie of giften is dit alleen mogelijk als ergens iets verdiend wordt. Bij ANVH is ervoor gekozen om dit te doen via reclame. Dit wordt gedaan op een beschaafde manier en op duidelijk te onderscheiden plekken op de site. Iedere reclame-banner wordt tevens voorzien van de tekst 'Advertentie' zodat het duidelijk is dat het een gesponsorde weergave betreft.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!