MENU
Advertentie
Advertentie

Gratis advertentieruimte voor non-profit-organisaties

 

Banners van dit type zijn voorbehouden aan organisaties zonder winstoogmerk die actuele informatie leveren aan ANVH over hun nascholingen. Deze banners kunnen uitsluitend gebruikt worden voor toekomstige geaccrediteerde nascholingen die toegankelijk zijn voor alle Nederlandse huisartsen.

De non-profit-banner is een in-site banner die (in eerste instantie) leidt naar een informatiepagina op ANVH. Op deze nascholingsdetailpagina staan alle beschikbare links die rechtstreeks leiden naar de website van de organisatie.

De ingezette banners betreffen generieke uitvoeringen die op aanvraag van een non-profit organisatie gratis door ANVH worden geproduceerd. Voor de basis van een dergelijke banner wordt de naam en de vormgeving van de betreffende organisatie gebruikt. De variabele gegevens die worden getoond zijn: naam, datum en locatie van de nascholingsbijeenkomst. Met deze banners is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een hele serie nascholingen onder de aandacht te brengen omdat automatisch de eerstkomende datum van een serie bijeenkomsten wordt getoond.

Alle non-profit banners worden opgenomen in een speciale 'banner pool', een keten van banners, waardoor iedere banner bij iedere gebruiker even vaak in beeld wordt gebracht. Tenminste de helft van de advertentieruimte op ANVH is gereserveerd voor banners van non-profit organisaties. Het totaal aantal keren dat dit bannertype getoond wordt is afhankelijk van het aantal bezoekers en de grootte van de bannerpool.

Wilt u een nascholing van een non-profit organisatie onder de aandacht brengen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!