MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Instituut Verantwoord Medicijngebruik
kosten
basistarief
€ 315
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Farmacologie
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Utrecht
Utrecht
overig
28
Mei
2020
Update Medicatiebeoordeling (2019/2020)
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Farmacologie'
Van aanbieder:
Instituut Verantwoord Medicijngebruik
In de omgeving:
Utrecht

De Update Medicatiebeoordeling is een jaarlijkse terugkomdag voor apothekers en apotheekhoudende huisartsen die een opleiding Medicatiebeoordeling gevolgd hebben. De Update bestaat uit een dag nascholing bij het IVM en een niet-verplichte digitale eindtoets in CME-online. Centraal staan de nieuwe ontwikkelingen in standaarden en richtlijnen. Daarnaast biedt de nascholingsdag ruim de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en casussen te analyseren.

Centraal tijdens de Update Medicatiebeoordeling staan de nieuwe ontwikkelingen in de standaarden en richtlijnen die van belang zijn bij het uitvoeren van medicatiebeoordelingen. Daarnaast komen andere actuele thema's aan de orde zoals QT-intervalverlenging, duizeligheid en antistolling. Met deze actuele kennis bent u in staat uw vaardigheden met betrekking tot medicatiebeoordeling nog verder aan te scherpen. En natuurlijk heeft u tijdens deze dag ruim de gelegenheid uw ervaringen uit te wisselen met uw collega’s en casussen te kraken.

Na afloop van de Update Medicatiebeoordeling:

  • heeft u een direct bruikbaar overzicht van de recente wijzigingen in NHG-standaarden en (eerstelijns) richtlijnen.
  • kunt u de nieuwe inzichten praktisch toepassen bij het uitvoeren van medicatiebeoordeling.

De Update duurt een dag. Met een abonnement op CME-Online kunt u daarna een niet-verplichte herhaaltoets maken. Deze levert u 1 extra accreditatiepunt op. Ook kunt u in CME-Online enkele aanvullende e-learningcursussen volgen.

Deze nascholing valt onder StiPCO.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!