MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Stichting Medische Opleidingen
kosten
basistarief
€ 425
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Dermatologie, Chirurgie, Verpleegkunde
ICPC:
A, S
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
Stichting Medische Opleidingen
Westplein 12
3016 BM Rotterdam
overig
02
Apr
2020
Kleine verrichtingen in de huisartsenpraktijk
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Dermatologie', 'Chirurgie' of 'Verpleegkunde'
Van aanbieder:
Stichting Medische Opleidingen
In de omgeving:
Rotterdam

Een belangrijk onderdeel in de huisartsenpraktijk is het doen van kleine verrichtingen. Denk hierbij aan de behandeling van een ingegroeide teennagel, het verwijderen van een lipoom of atheroomcyste of de excisie van een naevus. Ook als het al langer geleden is dat de verrichtingen zelfstandig gedaan zijn of als er behoefte is aan verbetering van de handvaardigheid op een aantal van deze verrichtingen bieden wij deze nascholing aan.

In een avondvullend programma bieden wij theoretisch onderwijs en praktische skills om de kleine verrichtingen veilig en efficiënt uit te voeren in de eigen huisartsenpraktijk. Alle docenten zijn chirurgen met zeer goede didactische skills die uit eigen ervaring en kunde putten: voor professionals door professionals.

Deze cursus wordt gegeven in een groep van maximaal 8 cursisten. Dit creëert een leeromgeving waar veel interactie ontstaat tussen cursisten en docent.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!