MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)
kosten
basistarief
Gratis
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek, GGZ/Psychiatrie, Overig
categorie(ën):
Palliatieve zorg, Samenwerking
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
2
punten
locatie
Gelre ziekenhuizen - Apeldoorn
Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn
☎ +3155 5818 181
overig
03
Sep
2020
Consultbesprekingen Regionale Consultteams Palliatieve Zorg (2020)
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Palliatieve zorg' of 'Samenwerking'
Van aanbieder:
IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)
In de omgeving:
Apeldoorn

Vanuit de regionale consultteams palliatieve zorg (cpt) vinden met bijeenkomsten plaats om de deskundigheid van de consulenten te verhogen. Elk netwerk/cpt, teamcoördinator, organiseert dit voor haar palliatief team. Het standaard programma van het IKNL is hierbij het uitgangspunt. Een complexe casus uit het PRADO wordt besproken volgens de methodiek 'Palliatief redeneren'. Een expert kan worden uitgenodigd voor extra inhoudelijke diepgang. De voorzitter is altijd de arts-consulent uit het betreffende consultteam, deze bereidt de bijeenkomst voor en zoekt uit welke complexe consulten er zijn geweest en met welke onderwerpen. Kenmerkend van de consultbespreking is dat de groep multidisciplinair is samengesteld. Dit geeft verdieping aan de bijeenkomst omdat ieder de problematiek van de casus vanuit zijn eigen referentiekader bekijkt.

Doelstellingen

  • Samenwerking, uitwisseling en kennisdelen met collegaconsultverleners in het palliatieve team om als team de processen te optimaliseren.
  • Het verhogen van de eigen kennis met betrekking tot de thematiek van de consultbespreking (actuele/complexe casus) door actuele richtlijnen, artikelen mee te nemen in de bespreking en de reflectie binnen het team.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!