MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
Academie voor Medisch Specialisten
kosten
basistarief
€ 1945
leden
€ 1845
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Management, Algemeen & overig, Effectiviteit en efficiency, Opleiden en presenteren
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
12
punten
locatie
Better Future
Woudenbergseweg 41
3711 AA Austerlitz
☎ +3134 3449 300
overig
10
Jun
2020
Speak up dear!
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Management', 'Algemeen & overig', 'Effectiviteit en efficiency' of 'Opleiden en presenteren'
Van aanbieder:
Academie voor Medisch Specialisten
In de omgeving:
Austerlitz

Een vrouw die zichzelf profileert moet balanceren op een smalle evenwichtsbalk. Als ze zich te dominant opstelt wordt ze afgewezen omdat ze niet aardig genoeg is. Gedraagt ze zich weer te aardig dan wordt ze niet serieus genomen. Het heeft Hillary Clintons spindoctors heel wat slapeloze nachten gekost. Als ze te stevig optrad vonden de kiezers haar onaantrekkelijk, maar als ze zich te vrouwelijk opstelde ging het ten koste van haar gezag. Helaas beperkt dit dilemma zich niet tot de presidentskandidaten. Overal waar vrouwen werken steken deze vragen de kop op. Deze workshop laat je zien hoe je met dit dilemma af kunt rekenen. Het geeft je de middelen in handen om jezelf te profileren èn geaccepteerd te worden.

Iedere ambitieuze vrouw komt vroeger of later in aanraking met een dubbele standaard, ook binnen de medische wereld. Door op de juiste momenten je dominantie en je warmte in te zetten is het mogelijk om geaccepteerd en tegelijk ook gehoord te worden. Als  je verhaal en gedrag ‘kloppen’ sluit je effectiever aan bij je relaties. Natuurlijk bevat je verhaal ‘wapenfeiten’  maar ook ruimte voor verbinding. Deze training biedt de kans om ieder podium binnen je organisatie, hoe groot of klein ook, met zelfvertrouwen en met plezier te beklimmen. Speak up dear!

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!