MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
VNN, Verslavingszorg Noord Nederland
kosten
basistarief
€ 310
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Effectiviteit en efficiency
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
9
punten
locatie
VNN Groningen
Leonard Springerlaan 27
9727 KB Groningen
☎ +3150 364 8900
overig
02
Apr
2020
Basistraining - Oplossingsgericht Werken
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Effectiviteit en efficiency'
Van aanbieder:
VNN, Verslavingszorg Noord Nederland
In de omgeving:
Groningen

Oplossingsgericht werken is een krachtige en bewezen aanpak voor positieve verandering bij mensen, teams en organisaties.

In deze training maakt de cursist kennis met de theorie achter deze werkwijze en zal, door praktische oefeningen en voorbeelden, ondervinden wat deze methodiek met een mens doet.
Met deze benadering wordt de vaak vergeefse zoektocht naar de oorzaken van problemen omzeild. De focus op de oplossingen is totaal anders dan in de gebruikelijke benaderingen.
Oplossingsgericht werken in tegenstelling tot probleemoplossend werken. Om de oplossing te vinden is het niet noodzakelijk het probleem te kennen. Zonder oorzaken te kennen en zonder problemen uitgebreid te analyseren zijn oplossingen mogelijk.

Deze methode is een belangrijke aanvulling op de begeleidings en behandelingswijze van professionele hulpverleners. De deelnemers zullen het gedachtengoed achter het oplossingsgericht werken leren, verdiepen en bekwamen in de ‘kracht van oplossingen’ binnen professionele begeleiding en behandelsituaties.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!