MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
WDH Midden-Nederland
kosten
basistarief
€ 15
leden
Gratis
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Samenwerking, Algemeen & overig
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
1
punten
locatie
Federatie WDH Midden Nederland
Dalplein 61
3762 BN Soest
☎ +3135 5880 007
overig
12
Mei
2020
Starten van een intervisiegroep / EKC training.
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Samenwerking' of 'Algemeen & overig'
Van aanbieder:
WDH Midden-Nederland
In de omgeving:
Soest

Regelmatig krijgt WDHMN de vraag van leden die op zoek zijn naar een intervisiegroep of wij hierin kunnen bemiddelen. Veel huisartsen nemen al deel aan een vorm van intervisie, maar er zijn ook nog veel collega's op zoek naar een groep om bij aan te sluiten of om mee te gaan starten.

WDHMN wil graag een pilot starten om te bemiddelen bij het zoeken naar een intervisiegroep, en de start van nieuwe groepen te faciliteren. Hierbij wordt tweemaal per jaar een inschrijfronde gehouden, waarna gekeken wordt groepen kunnen worden samengesteld, rekening houdend met woonplaats, en wensen van de deelnemers.

Een eerste bijeenkomst zal door WDHMN georganiseerd worden, onder begeleiding van een erkend supervisor. Daarna kan de groep zelf afspraken maken over het vervolg. Als de begeleiding door een erkend supervisor gewenst is kunnen wij daar ook in bemiddelen. Als er een EKC deelneemt aan de groep kan deze ook de accreditatiepunten verzorgen.

Als u reeds deelneemt aan een intervisiegroep waar nog ruimte is voor nieuwe deelnemers hoort WDHMN dat ook graag. Dan kan WDHMN u mogelijk in contact brengen met geïnteresseerde collega's.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!