MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Amstel- VUmcAcademie / Amsterdam UMC locatie VUmc
kosten
basistarief
Onbekend
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek, Overig
categorie(ën):
Spoed Eisende Hulp, Communicatietechniek, Samenwerking
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Amsterdam UMC - Locatie VUmc
De Boelelaan 1117
1081 HV Amsterdam
☎ +3120 4444 444
overig
20
Apr
2020
Reanimatie Acute situaties Communicatie en Team (REACT) Trainingen NICU Amsterdam UMC
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Spoed Eisende Hulp', 'Communicatietechniek' of 'Samenwerking'
Van aanbieder:
Amstel- VUmcAcademie / Amsterdam UMC locatie VUmc
In de omgeving:
Amsterdam

Nieuwe inzichten en snelle vooruitgang in medische- en verpleegkundige ontwikkelingen maken dat de zorg die de NICU-verpleegkundigen en artsen verlenen steeds intensiever en complexer wordt. Technische handelingen en communicatie spelen hierbij een grote rol. Uiteraard is de aandacht voor het welzijn van het kind en de begeleiding van ouders hierbij belangrijk. Dit alles vraagt van de zorgverleners een hoge mate van deskundigheid. Om deze deskundigheid up-to-date te houden organiseert de NICU afdeling in samenwerking met getrainde CRM instructeurs (Eusim) deze bijscholing die, aan de hand van casuïstiek en scenario’s, bijdraagt aan training van technische vaardigheden, communicatie hierbij, kennisverdieping en kennisverbreding.

De voornaamste focus tijdens deze scholing ligt op multidisciplinaire samenwerking inzake communicatie en training van technische vaardigheden in acute situaties, die zich dagelijks voordoen in de beroepspraktijk.

Leerdoelen

  • Bevorderen van multidisciplinaire samenwerking op de NICU op het gebied van technisch handelen en communicatie in acute situaties, met als doel het verhogen van patiëntveiligheid.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!