MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
prevents
kosten
basistarief
€ 35
AIO
€ 17,50
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Cardiologie
onderwerp(en):
CVRM
ICPC:
A, B, T
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent
Hertog Eduardplein 4
6663 AN Nijmegen
☎ +3124 7920 200
overig
14
Sep
2020
CVRM-overleg 2020 - The Next Step
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Cardiologie'
Van aanbieder:
prevents
In de omgeving:
Nijmegen

De nieuwe multidisciplinaire richtlijn Cardiovasculair Risicomanagement is in april 2019 verschenen. Deze is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen o.a. huisartsen, internisten en cardiologen. Deze nieuwe CVRM-richtlijn zal de komende jaren de screening, diagnostiek en behandeling van hart- en vaatziekten bepalen.

Ten opzichte van de vorige richtlijn uit 2011 is er een aantal belangrijke wijzigingen opgenomen zoals een nieuwe SCORE-tabel en gebruik van de website U-prevent met risico-calculatoren. Verder zijn de streefwaarden van lipiden en bloeddruk aangepast afhankelijk van het risico en de leeftijd van de patiënt. Naast aanbevelingen ter preventie van hart- en vaatziekten gericht op het individu, zijn er ook aanbevelingen opgenomen voor interventies op populatieniveau om het risico op hart- en vaatziekten te verlagen.

Om u een indruk te geven van wat deze nieuwe richtlijn voor u betekent -in en buiten de spreekkamer- is deze interactieve cursus (workshop) opgezet, waarbij u samen met een deskundig panel aan de slag gaat met casuïstiek. Wij hopen u op deze manier te helpen met het eigen maken van de nieuwe CVRM-richtlijn!

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!