MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
De Bode Nascholingen
kosten
basistarief
€ 495
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Management, Samenwerking
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
5
punten
locatie
Nieuwe Buitensociƫteit Zwolle
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle
☎ +3138 4260 260
overig
09
Jun
2020
Houd eens op met dat softe gedoe - Ga leiden!
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Management' of 'Samenwerking'
Van aanbieder:
De Bode Nascholingen
In de omgeving:
Zwolle

Veel medewerkers, collega’s en hulpverleners vinden het moeilijk om elkaar aan te spreken op lastig, afwijkend gedrag. Zowel in de meer traditioneel, hiërarchisch opgezette organisaties als bij zelfsturende (organiserende) teams. En wat doe je als men 'ja' zegt maar 'nee' blijft doen? Dan zul je als leidinggevende, maar ook als zelforganiserend team, moeten durven doorpakken. 

Maar ja, dat doe je toch niet, we zijn toch allemaal professionals die het beste voorhebben met patiënt en collega? Tijdens het middaggedeelte van dit seminar wordt stilgestaan bij wat doorpakken inhoudt en welke hulpmiddelen je daarbij ter beschikking hebt. 

Deze workshop laat jou als manager/leidinggevende zien hoe je je medewerkers kunt helpen om eerst elkaar, volgens de Bode Methode (soft) aan te spreken. Als de collega niets met de feedback doet, dan pas komen de medewerkers naar jou toe voor hulp. Aan jou om het laatste gedeelte van de Bode Methode ® (hard) in praktijk te brengen: het inzetten van acties en gezagsmiddelen. 

Wat levert deelname op? De-escalatie van problematische situaties binnen het team en doordat de medewerkers de Bode Methode ® kunnen inzetten, ontwikkelen zij zich tot meer assertieve, zelfverzekerde en initiatief vollere medewerkers.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!