MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Meerdaags
organisatie
The Decision Institute
kosten
basistarief
€ 184
informatie
gebied:
Somatiek, Overig
categorie(ën):
Effectiviteit en efficiency, Management
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
8
punten
locatie
Landgoed de Salentein
Putterstraatweg 5-9
3862 RA Nijkerk
☎ + 3133 2475 201
overig
10
Sep
2020
VBHC Green Belt Track 2020
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Effectiviteit en efficiency' of 'Management'
Van aanbieder:
The Decision Institute
In de omgeving:
Nijkerk

The Decision Institute (TDI) biedt de VBHC Green Belt track aan op het gebied van Value-Based Health Care (VBHC). Samen met de bedenker van het concept, Prof. Michael E. Porter, heeft TDI een aantal methodologieën ontwikkeld om VBHC (patiëntgerichte, op waarde gebaseerde zorg) te implementeren.

De Value-Based Health Care Green Belt track geeft zorgprofessionals inzicht in de essentials van VBHC, zodat zij VBHC kunnen implementeren in hun zorgorganisatie (ziekenhuis, kliniek of zorgverzekeraar). In vier sessies, los van elkaar, en tevens in flexibele volgorde te volgen:

VBHC Core Concepts
- De belangrijkste begrippen van VBHC, zoals patiëntwaarde, uitkomsten en kosten, komen aan bod. Eveneens, verschillende VBHC tools, waarmee de zorgprofessionals een praktische start kunnen maken in hun organisatie, passeren de revue.

Lean and other VBHC tools
- Het creëren van excellente patiëntwaarde en de implementatie van VBHC kan worden bereikt met behulp van verschillende tools en verandermethodieken.

VBHC Implementation challenges
- Tijdens deze sessie komen eerst de belangrijkste uitdagingen voor VBHC implementatie aan bod, waarbij de zorgprofessional wordt uitgedaagd de vertaalslag naar zijn/haar organisatie te maken. Vervolgens komt zijn/haar rol in VBHC implementatie, aan de hand van de begrippen ‘medisch leiderschap’ en ‘teamwork’, aan bod.

Your role in implementation
- De vaardigheden en kennis worden besproken waarmee de zorgprofessional zelf instrumenteel kan zijn in de implementatie van VBHC.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!