MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Huisartsen Zorggroep Breda e.o.
kosten
basistarief
Gratis
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Cardiologie, Endocrinologie
onderwerp(en):
CVRM, Diabetes
ICPC:
K
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
2
punten
locatie
Amphia Ziekenhuis Breda
Molengracht 21
4818 CK Breda
☎ +3176 5955 000
overig
16
Sep
2020
Transmuraal overleg met internisten DM / CVRM 2019
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Cardiologie' of 'Endocrinologie'
Van aanbieder:
Huisartsen Zorggroep Breda e.o.
In de omgeving:
Breda

Tijdens deze bijeenkomst wordt samen met de huisartsen en praktijkondersteuners, de internist en de kaderarts diabetes de ingebrachte casuïstiek besproken. Het streven is een instructieve bijeenkomst in een kleine groep waarbij iedereen kan participeren. De casuïstiek heeft betrekking op een patiënt die onder behandeling is in huisartspraktijk.

Deelnemers worden verzocht om geanonimiseerde patiëntgegevens aan te leveren. De casus dient voorzien te zijn van een duidelijke vraagstelling. Verder natuurlijk leeftijd en geslacht van de patiënt, duur van de diabetes type 2 e/o cardiovasculaire voorgeschiedenis, de bloeddruk, labwaarden (nuchter glucose, HbA1c, MDRD, lipiden), medicatie (diabetes medicatie, overige medicatie) en indien van toepassing dagcurves en insulineschema. Verder eventueel andere gegevens die van belang zijn voor de vraagstelling zoals diabetescomplicaties, andere aandoeningen, therapietrouw, sociale anamnese enz. In het algemeen geldt dat een duidelijke vraag met beknopt de relevante gegevens het meest leerzaam is.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!