MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Universiteit Maastricht - O&O
kosten
basistarief
Onbekend
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Opleiden en presenteren
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Zuyderland Medisch Centrum Heerlen
Henri Dunantstraat 5
6419 PC Heerlen
☎ +3145 5766 320
overig
09
Jun
2020
Klinisch opleiden voor gevorderden - De AIOS met een probleem
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Opleiden en presenteren'
Van aanbieder:
Universiteit Maastricht - O&O
In de omgeving:
Heerlen

Het begeleiden van AIOS is naast de uitdaging het medisch vakgebied goed te leren, een creatieve uitdaging tussen AIOS, opleider én alle supervisoren op de werkplek. Om zoveel mogelijk uit de opleiding te halen is het werken met een individueel opleidingsplan essentieel. Juist door dit naast het lokale/regionale opleidingsplan goed te benutten, kan de AIOS het verschil maken.

Aan feedback op medisch handelen is iedereen nu wel gewend, maar hoe zorg je dat de andere competenties ook voldoende aan bod komen? Hoe weet je of de AIOS wel voldoende geprikkeld en wordt uitgedaagd?. Geef je de AIOS ook wel eens feedback op de overige competenties of spreek je de AIOS wel eens aan op diens professioneel gedrag? Heb je tijdig genoeg in de gaten of een AIOS zich wel voldoende ontwikkelt; waar, wanneer en hoe kun je bijsturen? Elke opleider krijgt te maken met aios die zich niet in de gewenste richting ontwikkelen. Hoe vertelt u dit aan de aios? Op welke wijze kunt u aios motiveren? En hoe voorkomt u als opleider dat u bij beoordelingen een genade-zes uitdeelt? Op welke manier krijgt u de aios meer aan het stuur van zijn eigen opleiding?

Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in mogelijke interventies die u kunt inzetten om de ontwikkeling van AIOS (bij) te sturen.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!