MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Phroneo
kosten
basistarief
€ 299
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Algemeen & overig
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
-
punten
locatie
Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
☎ +3188 0112 600
overig
24
Jun
2020
De Kalme Zorgprofessional
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Algemeen & overig'
Van aanbieder:
Phroneo
In de omgeving:
Utrecht

Deze training is bedoeld voor zorgprofessionals die regelmatig drukte en onrust ervaren en die meer grip willen op hun leven. Je leert hoe je praktisch grip kunt krijgen op je gedachten en negatieve en ongezonde gedachten om kunt zetten naar positieve. Daarnaast leer je hoe je slim kunt omgaan met al je todo’s en herinneringen zodat je deze niet in je hoofd hoeft op te slaan en hoe je slimmer gebruik kunt maken van handige tools. Deze training is gebaseerd op het boek 'de kalme professional' dat binnenkort uitkomt.

Je gaat praktisch aan de slag met het werken aan een gezonde mindset en het onder controle krijgen van je gedachten. Je gaat ook werken aan jouw persoonlijke systeem van waaruit je werkt. Het resultaat is dat je meer rust en kalmte ervaart door een concrete verandering in je manier van denken en werken. Je hebt praktische handvatten en ondersteuning na afloop om blijvend je gedachten en mindset te verbeteren.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!