MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Leids Congres Bureau B.V.
kosten
basistarief
€ 355
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Ouderengeneeskunde, ICT & eHealth
onderwerp(en):
Revalidatie
ICPC:
L
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
5
punten
locatie
Hotel en Congrescentrum ReeHorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede
☎ +3131 8750 300
overig
09
Okt
2019
8e Landelijke Studiedag Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ)
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Ouderengeneeskunde' of 'ICT & eHealth'
Van aanbieder:
Leids Congres Bureau B.V.
In de omgeving:
Ede

Waar staat de geriatrische revalidatiezorg anno 2019 en waar is er ruimte voor verbetering? En hoe maken we GRZ toekomstbestendig? Tijdens deze studiedag is er aandacht voor belangrijke knelpunten en praten deskundige sprekers u bij over recente ontwikkelingen zoals eHealth, het meetplan en de inrichting van zorgpaden

Na deze studiedag:

  • heeft de deelnemer  een actueel beeld over de stand van zaken binnen de GRZ.
  • weet de deelnemer wat er aan zorgpaden en ontwikkelingen zijn binnen de GRZ.
  • heeft de deelnemer gehoord over ontwikkelingen op het gebied van eHealth en wat er allemaal al is. Deelnemers kunnen vooraf insturen of ze al gebruik maken van eHealth en op welke manier.
  • heeft de deelnemer kennis van de beschikbare literatuur als het gaat om eHealth en horen ze meer over usability, feasibility en effectiviteit van eHealth bij ouderen.
  • krijgt de deelnemer inzicht over verschillende manieren en verschillen in triage en kijken we naar hoe het op landelijk gebied eraan toe gaat.
  • krijgt de deelnemer meer informatie over meten en gebruiken van meetinstrumenten binnen de GRZ, de theoretische en de praktische kant.
  • krijgt de deelnemer de presentatie te zijn van de zaken rondom het Meetplan Geriatrisch revalidatie en de eerste wetenschappelijke resultaten, die hieruit voort zijn gevloeid.
  • heeft de deelnemer gezien hoe de pilot ‘diagnoseperiode’ is opgezet en hoe de periode van diagnose stellen helpend is om de meest effectieve behandeling aan te bieden. Deze workshop wordt gegeven vanuit het perspectief van een zorgverzekeraar.
  • heeft de deelnemer meer inzicht in het huidige aanbod en het toekomstperspectief.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!