MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Vincent van Gogh voor Geestelijke Gezondheid
kosten
basistarief
Gratis
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
GGZ/Psychiatrie
categorie(ën):
GGZ & psychiatrie
ICPC:
P
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
5
punten
locatie
Evenementenhal Venray
De Voorde 30
5807 EZ Oostrum
☎ +3147 8519 790
overig
06
Okt
2017
Congres Exposure in Beeld
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'GGZ & psychiatrie'
Van aanbieder:
Vincent van Gogh voor Geestelijke Gezondheid
In de omgeving:
Oostrum

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het Centrum voor Angst- en dwangstoornissen organiseren we op 6 oktober 2017 een jubileumcongres in de Evenementenhal in Venray van 10.00 tot 16.00 uur.

Het Centrum voor Angst- en Dwangstoornissen is trots op haar 25-jarig bestaan en wil dit memorabele moment in oktober niet zomaar voorbij laten gaan; wij vieren het graag met u tijdens het jubileumcongres ‘Exposure in beeld’: Exposure door de jaren heen in angst- en dwangklachten. Wij willen u als (potentieel) verwijzer hiervoor van harte uitnodigen!

De volgende sprekers zullen een presentatie geven:

Prof. dr. Patricia van Oppen, Afdeling Psychiatrie VUmc/GGZ inGeest, Amsterdam
- Intensieve exposure met responspreventie in de behandeling van de obsessieve compulsieve stoornis: een overzicht van de recente ontwikkelingen in wetenschap en behandeling.

Prof. dr. Marcus Huibers, hoogleraar Klinische Psychologie en Experimentele Psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam, Psychotherapeut GGZ inGeest, Amsterdam
- Suïcidepreventie door het verminderen van suïcidale intrusies met oogbewegingen.

Prof. dr. Marcel van den Hout, hoogleraar Klinische Psychologie en Experimentele Psychopathologie, Universiteit Utrecht, Klinisch Psycholoog Academisch Angstcentrum Altrecht, Utrecht.
- EMDR in kliniek en lab.

Prof. dr. Ton van Balkom, hoogleraar Psychiatrie Afdeling Psychiatrie VUmc en Academische afdeling Angst en Dwang, GGz inGeest, Amsterdam
- Langdurig antidepressiva-gebruik bij angststoornissen: Hoe gaan we er mee om in de klinische praktijk?

Drs. Maarten Kaarsemaker, Klinisch Psycholoog/ Psychotherapeut, programmamanager Zorglijn Angst en Centrum voor Angst en Dwangstoornissen.
- 25 Jaar behandeling van angst- en dwangstoornissen.

Naast deze lezingen zullen exposure programmaonderdelen gepresenteerd worden middels diverse moderne E-Health applicaties.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!