MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
ZekerZo, de veilige zorg
kosten
basistarief
€ 260
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Klachten en incidenten
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
8
punten
locatie
Zaans Medisch Centrum
Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam
☎ +3175 6502 911
overig
10
Apr
2014
Incidentenanalyse met PRISMA / SIRE methodiek
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Klachten en incidenten'
Van aanbieder:
ZekerZo, de veilige zorg
In de omgeving:
Zaandam

In deze training wordt het belang van het Veilig Incidenten Melden en incidentanalyse uitgelegd, leren en ervaren deelnemers (met oefeningen) waarom mensen fouten maken en incidenten kunnen ontstaan, wordt de theorie van PRISMA en SIRE stap voor stap uitgelegd en wordt uitgebreid geoefend met casuïstiek uit de praktijk van een ziekenhuis. Met deze training zijn deelnemers in staat om gemelde incidenten met PRISMA en SIRE te analyseren en classificeren.

De training wordt zoveel mogelijk aangepast aan de herkenbare casuïstiek van de organisatie. Voor een training in-company gebeurt dat in overleg in de voorbereidingsfase. Bij de open inschrijving kunnen deelnemers casuïstiek toezenden of zij kunnen actuele incidenten of calamiteiten tijdens de training inbrengen. In overleg maken we dan een keuze van de uit te werken
casuïstiek. Zo ligt er een concreet resultaat aan het eind van de dag.

Tip: neem zoveel mogelijk informatie mee zodat inzicht kan ontstaan in basisoorzaken en factoren die van invloed zijn geweest op het ontstaan van het incident of de calamiteit.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!