MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
LHV
kosten
basistarief
€ 395
leden
€ 235
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Management
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
5
punten
locatie
Huisartsen Bennekom
Commandeursweg 8
6721 TZ Bennekom
overig
12
Apr
2014
Bouwadvies - Excursus 3 praktijken
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Management'
Van aanbieder:
LHV
In de omgeving:
Bennekom

De ‘excursus 3 praktijken’ van de bouwadviesgroep-LHV is een combinatie van de cursus ‘Nieuwe huisvesting’ van de LHV-Academie en het bezoeken van drie recent gerealiseerde praktijken.

De excursus wordt de gehele dag begeleid door een architect-adviseur van de bouwadviesgroep-LHV.

Gedurende de dag worden de verschillende fasen van het ontwerp en bouwproces besproken: stappenplan, globale tijdspad, de onderdelen van een programma van eisen. Belangrijk zijn de tien gouden regels bij het betrekken van een nieuwe praktijkruimte. Deze bepalen met de ruimtelijke mogelijkheden de ontwerpkeuzes. Er wordt ingegaan op de financiële aspecten van huur of koop en de afweging die de huisarts kan maken. Daaraan verwant is de keuze om alleen of met meerdere collega’s een pand te betrekken en welke problemen en kansen dan op het pad van de huisarts met nieuwbouwplannen komen. Dat vraagt ook om contracten en samenwerkingsafspraken van de verschillende deelnemers. Tijdens het praktijkbezoek kan de huisarts zijn plannen tegen het licht houden met de uitkomsten van zijn collega’s en leren van de hobbels die deze hebben meegemaakt. Tijdens de excursie worden de plannen concreter gemaakt en is er uitgebreid mogelijkheid om met de adviseur van de bouwadviesgroep-LHV van gedachten te wisselen.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!