MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Verenso Utrecht
kosten
basistarief
€ 150
AIO
€ 75
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
5
punten
locatie
Congres- & Vergadercentrum Domus Medica
Mercatorlaan 1200
3528 BL Utrecht
☎ +3130 2823 248
overig
22
Mei
2014
Voorjaarscongres Elkaar besmetten met goede ideeën
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Van aanbieder:
Verenso Utrecht
In de omgeving:
Utrecht

In de ochtendsessie ‘Spelen met de toekomst’ dagen wij u uit om mee te denken over de toekomstige rol van de specialist ouderengeneeskunde en Verenso. Doel is een gezamenlijke visie te formuleren over de toekomstige plek, met de bijbehorende competenties, van de specialist ouderengeneeskunde in de ouderenzorg. Op 22 mei zouden we graag in een startbijeenkomst met u hierover van gedachten wisselen.

Het middagprogramma organiseren wij met SCEM en VUmc en staat in het teken van preventie en behandeling van infectieziekten. Door de toenemende resistentie bij micro-organismen en dus ook de kans op een falend antibioticabeleid worden preventie en behandeling van infecties ook in verpleeghuizen steeds belangrijker. Waar staat u als arts? Wie of wat bepaalt uw behandelbeleid? Met wie en hoe werkt u samen om een infectie(preventie)beleid op te stellen? Hoe kunt u landelijke richtlijnen benutten voor uw dagelijks praktisch handelen? De resultaten van de IMPACT studie van het VUmc geven u inzicht in factoren die van invloed kunnen zijn op het voorschrijfbeleid van artsen. In de parallelsessies wordt aandacht gegeven aan verdieping en handvatten voor de praktijk.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!