MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
Symbiose training
kosten
basistarief
€ 285
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Communicatietechniek
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
16
punten
locatie
Utrecht
Utrecht
overig
13
Mei
2014
Effectiever communiceren en samenwerken met Insights Discovery®
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Communicatietechniek'
Van aanbieder:
Symbiose training
In de omgeving:
Utrecht

Als zorgverlener krijgt u dag in dag uit te maken met veel verschillende personen. Niet alleen patiënten doen een beroep op u maar ook collega’s en andere partijen in de zorg maken dat u veelvuldig in contact staat met een diversiteit aan personen. Al deze personen zijn uniek maar zoals ook Carl Gustav Jung al wist heeft ieder mens bepaalde diep gewortelde psychologische voorkeuren, die hem een bepaalde kijk op situaties geeft. Het gedrag dat voortkomt uit deze voorkeuren bepaalt de wijze van communiceren, het nemen van besluiten, en de manier van samenwerken. In deze nascholing gaan we aan de hand van Insights Discovery® (dat gebaseerd is op het werk van Jung en zijn persoonlijkheidstypologieën) aan de slag met deze verschillende voorkeuren en het daaruit voortvloeiende gedrag.

Allereerst wordt een persoonlijk profiel opgesteld, met behulp van een vragenlijst die in circa 20 minuten via het internet wordt ingevuld. De doelstellingen van het gebruik van een Insights Discovery profiel zijn: het verkrijgen van inzicht in uw persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren, om te zorgen dat u die zo effectief mogelijk kan gebruiken en inzetten.

In de verschillende modulen maken we iedere keer een verdiepingsslag met Insights Discovery®. We geven u niet alleen een persoonlijk profiel maar laten u ook kennis maken met de mogelijkheden wanneer u de opgedane kennis gaat gebruiken in uw dagelijkse praktijk.

  • Module 1: een kennismaking met Insights Discovery® én u ontvangt een persoonlijk profiel
  • Module 2: we kijken welk effect de verschillende stijlen op de communicatie heeft
  • Module 3: we gaan aan de slag met beïnvloedingsstijlen
  • Module 4: teameffectiviteit en samenwerking staan centraal
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!