MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
AMC - Congresorganisatie
kosten
basistarief
€ 125
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Reizigersgeneeskunde
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
9
punten
locatie
Amsterdam UMC - Locatie AMC
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam Zuidoost
☎ +3120 5669 111
overig
15
Apr
2014
Nascholing Reizigersgeneeskunde en Advisering 2014
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Reizigersgeneeskunde'
Van aanbieder:
AMC - Congresorganisatie
In de omgeving:
Amsterdam Zuidoost

Onderwerp 15 april: Zwangerschap en kinderen op reis - gezond en ziek

Het Tropencentrum in het Academisch Medisch Centrum verzorgt de Nascholing Reizigersgeneeskunde en advisering. Deze nascholing is bedoeld als kennisverdieping met betrekking tot de preventie van uitheemse ziekten. De nascholing is bestemd voor verpleegkundigen en artsen die werkzaam zijn in de Reizigersadvisering.

Na een inleiding, wordt vervolgens een onderwerp besproken door een specialist in dat veld, gevolgd door een interactief deel, waarin we van u een grote inbreng verwachten. De dagvoorzitter zal ervoor zorgen dat u uw inbreng kunt geven. Op deze wijze hopen wij te bereiken dat er een koppeling ontstaat tussen actuele ontwikkelingen en toepassing in de dagelijkse praktijk. Recente ontwikkelingen zijn bij iedere bijeenkomst een vast agendapunt. De bijscholing vindt plaats d.m.v. theorie over het genoemde onderwerp gecombineerd met casuïstiek en er zal gebruik gemaakt worden van stemkastjes.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!