MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Meerdaags
organisatie
Closing-the-loop, training & coaching
kosten
basistarief
€ 847
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Spoed Eisende Hulp
onderwerp(en):
AED/BLS/ALS/reanimatie
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
12
punten
locatie
De Turfhoeke
De Tsjoele 3
8401 BE Gorredijk
☎ +3151 3464 540
overig
22
Mei
2014
Leadership Life Support
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Spoed Eisende Hulp'
Van aanbieder:
Closing-the-loop, training & coaching
In de omgeving:
Gorredijk

Bij de opvang van een acuut zieke patiënt houden we het ABC aan als leidraad, zodat we geen levensbedreigende zaken over het hoofd zien. We behandelen eerst wat het belangrijkste is voor het leven van de patiënt, dus van A van Ademweg, via de B van Breathing naar de C van Circulatie.

Medisch inhoudelijk zijn we als arts uitstekend opgeleid binnen ons vakgebied, maar wie van ons heeft tijdens zijn opleiding of nascholing aandacht gehad voor zichzelf, voor zijn persoonlijke ABC? Er is namelijk meer dan medisch inhoudelijke kennis wat essentieel is in ons vak!

Om goed te kunnen presteren, samenwerken en communiceren is het belangrijk om zelfkennis te hebben, zicht te hebben op eigen kwaliteiten en valkuilen, weten wat uw eigen aandeel is als communicatie niet zo loopt als het zou moeten lopen. Een goede dokter is een dokter die goed in zijn/haar vel zit, weet wat zijn/haar kwaliteiten en valkuilen zijn, hoe hij/zij overkomt op een ander. Zelfkennis leidt tot effectievere samenwerking en communicatie en meer grip op uw leven en carrière.

In Leadership Life Support werkt u aan uw persoonlijke ABC van Authenticiteit, Bestemming en Communicatie.

Leiding nemen is richting bepalen, actie in plaats van reactie, zodat u zelf degene bent die aan het roer staat van uw werk en leven.

Doelstellingen van Leadership Life Support:

  • inzicht krijgen in uw persoonlijke kwaliteiten en valkuilen en hoe die in relatie staan met ‘de ander’
  • vanuit authenticiteit communiceren en presenteren
  • een missie en visie ontwikkelen waardoor uw leven en carrière een inspirerende richting krijgt
  • eigenaarschap nemen over uw leven door proactief te denken en te handelen

?Persoonlijke begeleiding!?In een kleine groep van maximaal 8 collega’s werkt u alleen, in tweetallen of in de groep aan uw persoonlijke ABC. Door de kleine groepen is intensieve begeleiding van de gekwalificeerde trainer-coach mogelijk. Speciaal is dat de trainer-coach tevens arts is, waardoor de aansluiting met de praktijk optimaal is. Tijdens de training is theorie beperkt tot een minimum.

Leadership Life Support duurt 2 dagen, gedurende deze twee dagen komen de A, B en C aan bod. De eerste dag staat in het teken van ‘ik’, de tweede dag van ‘ik en de ander’.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!