MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. uur
organisatie
eHuisartspraktijk.nl
kosten
basistarief
€ 25,75
informatie
gebied:
Somatiek, Overig
categorie(ën):
Spoed Eisende Hulp, Cardiologie
onderwerp(en):
AED/BLS/ALS/reanimatie
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
punten
abonnement
e
learning
Defibrillator ZOLL AED Plus

Snelle defibrillatie geeft een significante verhoging van de overlevingskans van zorgvragers met circulatiestilstand. Een ÁED is een automatische elektronische defibrillator, een medisch apparaat waarmee het hartritme van een bewusteloze patiënt kan worden herstart. De defibrillator geeft hiervoor een elektrische schok op basis van het hartritme wat wordt gelezen door het apparaat.

Voor wie

Praktijkmedewerkers die moeten kunnen werken met de automatische elektronische defibrillator, ZOLL AED Plus.
 
Doel
 
De cursus verschaft kennis over de defibrillator Zoll AED plus en de werking daarvan. Verder wordt ingegaan op het zelfstandig kunnen bedienen van deze defibrillator in je dagelijkse praktijk.

Inhoud

Het theoriegedeelte is opgebouwd uit verschillende onderdelen, zoals Inleiding, Uiterlijk, Bediening en Waarschuwingen. Je kunt leren wat een AED is, welke uiterlijke kenmerken en onderdelen deze heeft, hoe je deze kunt bedienen en welke waarschuwingen deze geeft. Je kunt leren te beginnen met reanimatie, het aanbrengen van elektroden en hoe foutmeldingen te verhelpen.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!