MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. uur
organisatie
eHuisartspraktijk.nl
kosten
basistarief
€ 25,75
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Conflictmanagement, Communicatietechniek
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
punten
abonnement
e
learning
Omgaan met Agressie

De e-learning module Omgaan met agressie is een introductie op het onderwerp agressie. In deze training krijg je essentiële handvatten voor de aanpak van agressie. Deze kunnen houvast bieden in situaties waarin agressie een rol speelt. In deze training staat de aanpak van agressie in ziekenhuis omgevingen centraal. Deze is eenvoudig voor andere omgevingen aanpasbaar.

Voor wie 

Medewerkers in een Gezondheidszorgorganisatie

Doel

De training geeft handvatten voor het professioneel beheersen van agressieve personen binnen een zorgomgeving.

Inhoud

De cursus behandelt vooral situaties die te maken hebben met agressie in de dagelijkse praktijk. Na het volgen van deze cursus kun je emoties als agressie terugbrengen naar acceptabele proporties. Het theoriegedeelte is opgebouwd uit de onderdelen Inleiding, Omgaan met agressief gedrag, Na afloop en Preventie. De cursus gaat in op het bespreken van het incident en de correcte registratie daarvan. Hoe je het beste kunt omgaan met agressie leer je vooral door rollenspellen en praktijkervaring, ofwel door het te doen.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!