MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 5 uur
organisatie
E-Infuse
kosten
basistarief
€ 75,00
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Effectiviteit en efficiency, Management
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
5
punten
abonnement
e
learning
Online Course - Waardegedreven zorg en verandermanagement
Accreditatie Periode: 19-4-2019 t/m 18-4-2021
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Effectiviteit en efficiency' of 'Management'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

In aanvulling op de cursus ‘Kennis van zorgkosten’ heeft het Bewustzijnsproject een volgende cursus gecreëerd waarbij ‘Waardegedreven zorg’ centraal staat. In deze cursus wordt ingegaan wat waardegedreven zorg inhoudt en hoe medische professionals dit kunnen toepassen in de eigen praktijk. Het veranderen van de eigen praktijk kan complex zijn, daarom wordt in deze cursus ook ruim aandacht gegeven aan verandermanagment en hoe u dit kunt toepassen om tot succesvolle veranderingen te komen.

Het centrale doel van deze cursus is om zorgprofessionals een basis mee te geven over de principes van waardegedreven zorg (Value Based Healthcare) en hoe deze door middel van verandermanagement principes in de praktijk kunnen worden gebracht.

Leerdoelen

  • Week 1 - Waardegedreven zorg: het leren kennen van de basisprincipes en de reden waarom dit opkomt in Nederland.
  • Week 2 - Uitkomsten meten: Het belang onderkennen van het meten van uitkomsten en hoe hier gebruik van te maken in de dagelijkse praktijk.
  • Week 3 - Ketenzorg: De rol van de keten kennen om de meest waardevolle zorg te kunnen leveren en het kennen van de belangrijkste stakeholders in de eigen omgeving.
  • Week 4 - Consolideren van verandering: het kunnen consolideren van een verandering gebaseerd op waardegedreven zorg principes en daarbij mogelijk gebruik makend van nieuwe technologische ontwikkelingen.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!