MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 6 uur
organisatie
GCP Central BV
kosten
basistarief
€ 125
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Onderzoek & statistiek, Wet- en regelgeving
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
6
punten
abonnement
e
learning
WMO/GCP-herregistratie en BROK-herregistratie per oktober 2018
Accreditatie Periode: 2-1-2019 t/m 1-1-2021
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Onderzoek & statistiek' of 'Wet- en regelgeving'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Heb je de afgelopen jaren het WMO/GCP of BROK examen behaald en verloopt jouw registratie binnenkort? Verleng jouw registratie in het GCP-WMO en BROK register via de online herregistratie cursussen van GCP Central.

GCP Central biedt een volledig online WMO/GCP en BROK hercertificeringscursus aan. De cursus bestaat uit 7 elearning modules. De cursus is volledig online te volgen via smartphone, tablet of computer. Je volgt de cursus thuis, in de trein of tijdens de nachtdienst. Wanneer het jou uitkomt. Dus makkelijk toegankelijk en in te passen in jouw dagelijkse praktijk.

De online herregistratiecursus heeft een modulaire opzet, waarbij in de module Introductie de wet- en regelgeving plus wijzigingen in vogelvlucht worden besproken en de modules Opzet tot en met Afronding gedetailleerd in wordt gegaan op de (gewijzigde) uitvoering in de praktijk. Je kan stoppen wanneer je wilt, het systeem onthoudt waar je bent gebleven.

Uiterlijk 4 jaar na initiële registratie in het GCP-WMO en BROK register ben je als onderzoeker of verpleegkundige verplicht een hercertificeringscursus te volgen, indien je nog werkzaam bent en zal zijn in klinisch onderzoek. Na afronding van de online herregistratiecursus ben je op de hoogte van onderstaande onderwerpen en wordt je registratie in het landelijk register met 4 jaar verlengd.

Je bent op de hoogte van:

  • de nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving op het gebied van medisch wetenschappelijk onderzoek.
    de specifieke onderwerpen zoals vastgesteld voor herregistratie, waaronder Safety Reporting, kwaliteitsborging, wetenschappelijke integriteit, lokale beoordeling, multicenter trials en onderzoek met medische hulpmiddelen.

De cursus is geschikt voor arts-assistenten, medisch specialisten, research verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, psychologen, gezondheidswetenschappers, paramedici en andere onderzoeksprofessionals die betrokken of verantwoordelijk zijn voor de opzet, uitvoer en afronding van WMO-plichtig onderzoek in Nederland.

Er wordt geen examen afgenomen: na afronding van de hercertificeringscursus ontvang je een bewijs van deelname (certificaat) van GCP Central in jouw online profiel. Wij geven de voltooiing van herregistratiecursussen maandelijks door aan de landelijke examencommissie EMWO. EMWO controleert de gegevens en verlengt jouw registratie in het GCP-WMO of BROK register met 4 jaar.

LET OP: Om in aanmerking te komen voor herregistratie moet je eerder geslaagd zijn voor het WMO/GCP of BROK examen en geregistreerd staan in het register van de NFU. Controleer voorafgaand aan deelname aan de training of je in het GCP-WMO register of BROK register staat en je registratie nog actief is. Is dit niet het geval, dan leidt deelname aan de training niet tot verlenging of tot inschrijving in het register.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!