MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 1 uur
organisatie
Augeo Academy B.V.
kosten
basistarief
€ 30,25
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Dermatologie, Algemeen & overig
onderwerp(en):
Huiselijk geweld
ICPC:
A, S
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
1
punten
abonnement
e
learning
Skin Lesions (verdiepingscursus)
Accreditatie Periode: 7-12-2017 t/m 6-12-2019

Als medisch specialist kunt u in aanraking komen met een kind die huidletsel heeft ten gevolge van kindermishandeling. Het vaststellen of huidletsel daadwerkelijk het gevolg is van bewust toegebracht letsel is een ingewikkelde opdracht.

Deze cursus kan u helpen bij het herkennen van patronen en eigenschappen van bewust toegebracht huidletsel en verdachte omstandigheden. Daarnaast kunt u in de cursus de screeningsvragen nogmaals oefenen dit keer specifiek gericht op huidletsels.

De cursus start met een korte samenvatting van de algemene cursus kindermishandeling, en de tools die kunt gebruiken bij het signaleren ervan. Daarna leert u over huidletsels die in relatie staan met kindermishandeling. Vervolgens leert u over de differential diagnose die gebruikt wordt bij huidletsel.

Het vierde hoofdstuk gaat over de specifieke patronen die u kunt herkennen bij huidletsel als gevolg van kindermishandeling. De cursus wordt afgesloten met een toets.

Deze cursus is Engelstalig.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!