E-learning
2
Spoed Eisende Hulp
€ 36,30
Commercieel
 
Augeo Academy B.V.
SEH - Werken met een meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling
Accreditatie Periode: 20-10-2016 t/m 19-10-2018

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor artsen en verpleegkundigen op de afdeling spoedeisende hulp. De cursus gaat over het signaleren van en handelen bij vermoedens van verschillende vormen van huiselijk geweld: kindermishandeling, partnergeweld en ouderenmishandeling. De meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling is daarbij leidraad. Ook leer je over de verplichte kindcheck.

In deze cursus leer je:

  • wat huiselijk geweld is.
  • welke signalen kunnen wijzen op huiselijk geweld.
  • werken volgens de vijf stappen van een meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld.
  • wat de verplichte kindcheck inhoudt en voor jouw werk betekent. 
  • met praktijkvoorbeelden en videofragmenten. Zo oefen je bijvoorbeeld met het herkennen van verschillende signalen bij verschillende doelgroepen. 
  • meer over lichamelijke signalen zoals blauwe plekken en brandwonden. Ook kijk  je naar andere signalen, zoals het gedrag van een patiënt. 

Deze cursus bevat opfrismomenten. Een opfrismoment is een kort stukje scholing dat extra informatie of verdieping bij een leeronderdeel bevat. Een opfrismoment duurt maximaal 15 minuten. Als een cursus opfrismomenten bevat, dan krijgt de gebruiker deze automatisch toegestuurd drie maanden en een half jaar na het afronden van de scholing. De opfrismomenten zijn niet geaccrediteerd bij de diverse kwaliteitsregisters.

Alle cursussen van Augeo Academy worden ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de praktijk, in dit geval verpleegkundigen en artsen werkzaam op de spoedeisende hulp.

Overige Informatie
Inclusief 21% BTW.
Abonnement
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!