MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 2 uur
organisatie
Prelum Uitgevers B.V.
kosten
basistarief
€ 195
studenten
€ 97,50
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Algemeen & overig
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
2
punten
abonnement
e
learning
{*} MFM - 2015-01
Accreditatie Periode: 11-2-2015 t/m 10-2-2017
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Algemeen & overig'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

MFM – Praktische nascholing over farmacotherapie is een schriftelijke nascholingsformule voor openbaar apothekers, ziekenhuisapothekers en huisartsen. De uitgave is een combinatie van een papieren tijdschrift en e-learning. Bij ieder nummer behoren vanaf 2015 ten minste twee op artikelen in het tijdschrift gebaseerde e-learnings, die onder meer bestaan uit een entreetoets, tussentijdse toetsvragen en een eindtoets. De e-learningmodules worden op de website www.mfm-online.nl opgenomen en bevatten diverse soorten toetsvragen (open, meerkeuze, juist/onjuist, stellingen, etc.).

MFM verschijnt ieder kwartaal. Elke editie bevat naast de hoofdartikelen een groot aantal rubrieken, waaronder nieuwe middelen, medicatieveiligheid, casuïstiek en bijzondere patiënten. De artikelen zijn zo opgezet dat zij een vertaling bieden van wetenschap naar praktijk en voor elk van de doelgroepen relevant en uitdagend zijn.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!